Скрита камера във водоустойчив часовник - въпроси


Предлагаме ви няколко често задавани въпроси относно експлоатацията на тази удобна, практична и стилна скрита камера във водоустойчив часовник.

1. Как да направя снимка с тази скрита камера? При всяко стартиране на устройството, автоматично се включва режима за правена на видеоклипове. - Сменете режима на работата на камерата с долния десен бутон и след това правете снимки с горния.

2. Как да поръчам това устройство лесно и бързо без допълнително оскъпяване? - Можете да поръчате от сайта, натискайки бутона "Купи", след това натискате върху количката и следвате указанията. Освен това можете да поръчате като се обадите на някой от телефоните, по скайп или мейл.

3. Възможно ли е да се гмурна на по-голяма от указаната дълбочина, без устройството да е в режим на снимане? - Ако се гмурнете по-надълбоко часовника няма да издържи налягането, независимо дали снимате или не.


4. Как мога да обърна камерата защото ми е на обратно като е с 3-те копчета от дясно както е показано, че трябва да се носи и снима надолу с главата? - Камерата е проектирана така, че да снима правилно когато ръката е свита пред гърдите. Ако снимате по друг начин и снима на обратно можете да го поставите на другата ръка.

5. Каква е водоустойчивостта на този часовника? - Това не е часовник за гмуркане. Не издържа голямо налягане.