Скрити камери в гората

Това е една ловна камера, която спокойно може да се причисли към арсенала на всякакви скрити камери, затова защото нейният корпус е в маскировъчен десен. Тя се слива с околната среда и така се получава възможност за постоянно наблюдение на дадена отсечка от гората, в близост до вашата вила или къща на село, а също така и в някой резерват, в който е необходимо да се наблюдават животните.

Нейните възможности са снимки с впечатляващите 8 МР резолюция. Направените от нея снимки могат да бъдат изпратени като MMS или на e-mail с GPRS интернет. Освен това можете да записвате аудио-видео файлове с резолюция 640х480 и тези записи да бъдат съхранявани на SD карта памет.

Има слот за SD карта, като максималния размер е 32 GB. Камерата има изключително голям обсег на детектора на движение и малко време за старт на записа. Може да засече обекти на разстояние до 20 метра, а времето за реакция е 1.2 секунди.

За настройка на параметрите разполагате с дистанционно управление и 1.5 инчов дисплей. За да изтеглите направените записи имате вход за USB кабел или можете да ги гледате на монитор директно от камерата. Разположена е във водоустойчив корпус и имате здрав колан за закрепване. Камерата работи с 4 или 8 батерии 1.5V тип АА.