Скрита камера в будилник с вграден детектор за движение

Едно практично устройство, което ще направи вашият дом защитен и ще имате видимост винаги и за всичко, което ви интересува, и което искате да знаете. Особено ако в къщата ви има чужд човек, като детегледачка или пък друг вид, роднина например, която искате да виждате, докато ви няма.

Естествено, това си е съвсем обикновен часовник-будилник, който има стандартни функции - час, дата, температура, аларма. Но още и една функция - шпионска камера. С камерата ще можете да правите снимки, аудио запис и аудио-видео запис. Камерата има презареждаема литиево-йонна батерия с капацитет 2400 mAh, но можете да ползвате часовника и постоянно включен в контакта или компютъра и така няма да се притеснявате, че батерията ще свърши точно, когато Ви трябва.

Всяка една функция на този часовник-камера може да бъде контролирана посредством дистанционно управление, което идва заедно с устройството. Максималното разстояние е до 18 метра.

Часовника има слот за microSD карта като максималния размер, който можете да ползвате е 32 GB. Камерата е с широкоъгълен обектив с видимост 140 градуса и минимална осветеност от 1Lux. Характеристики на записа: Видео - AVI, 1280x720, 24 fps Снимки - JPEG, 2560х1920 Аудио - WAV, 128 kbps