Практични скрити камери или как работи един бебефон

Малките скрити камери могат да бъдат и такива полезни вещи като един бебефон с камера, който да ви дава актуална информация, какво се случва с вашите близки и любими същества, като вашето бебе или малките деца.

Това е едно практично устройство, което ще ви помогне да държите вашето дете винаги под око. Бебефона е четириканален, с възможност за поддръжка на 4 камери едновременно. Има 2.4 инчов LCD дисплей с възможност за нощно виждане. Вграден микрофон ще ви предава всеки звук от детската стая, а щипката на задната страна на мониторчето дава възможност да си го носите навсякъде. С презареждаема вградена батерия.

Включване: Вашият бебефон камера може да се включи като се натисне POWER на самата камера и на приемника, след като сте свързали адаптера към камерата и към монитора. След стартиране ще се появи настоящият статус на камерата, което може да види на самият дисплей на приемника, а междувременно монитора приема видео в реално време от камерата.

Главно меню: За да влезете в главното меню, натиснете бутона ОК. Ще видите следните подменюта: Zoom in mode Baby Unit volume mode Effect Set mode Setup mode TV OUT mode Избор на режимите: Zoom In/Out mode: Натиснете ОК бутона, за да влезете в главното меню, след това отново натиснете ОК, за да прехвърлите на някои от функциите zoom in или zoom out. С лявото копче излезте от подменюто. Baby Unit Volume mode: Натиснете бутона ОК, за да влезете в менюто, изберере режима Baby Unit Volume, влезте в него и с копчето UP/Down настроите силата на звука, който да чувате, от 0 до 9. ОК отново, за да потвърдите и левия бутон, за да излезете от менюто.