Скрита камера във водоустойчив часовник, с вградена IR подсветка


Това е един невероятен часовник, който освен чудесния си външен вид крие и други екстри. Освен да показва точен час, той може да прави висококачествени видео и аудио записи, благодарение на своята вградена скрита камера.

Освен това той е и водоустойчив, което пък означава, че ако го изтървете във вода, или го навали дъжд, няма да спре да снима и да се повреди. Това обаче не означава, че може да правите подводни снимки с него. На по-голяма дълбочина от 2-3 метра, часовника ще спре да работи и вградената скрита камера по всяка вероятност ще се повреди безвъзвратно.

Инфрачервената подсветка, която е вградена в него ви дава възможност да снимате снимки и видео дори и при ниска осветеност. Часовника има три режима на работа - снимки с резолюция 4032х3024 пиксела, видео в AVI формат с 1920х1080 и 30 кадъра в секунда и аудио запис в WAV с 128 kbps.

Когато използвате часовника скрита камера за подводни снимки трябва да сложите плътното капаче на микрофона (долу, в ляво) в противен случай часовника ще се намокри. В този случай не можете да правите аудио записи, а видеото ще е без звук. Камерата е с вградена памет с капацитет 4 GB.