Шпионска скрита камера, MP3, слънчеви очила


Благодарение на този уникален продукт, съчетаващ 3 в 1 – скрита камера, слънчеви очила и MP3 плейър, ще приличате на истински шпионин, точно като Джеймс Бонд или друг някой известен шпионин. Те са стилни и елегантни, и съчетават множество функции, които ще ви помогнат във вашето разследване. Освен това, докато правите записи може и да слушате музика.

Очилата скрита камера пък имат специално покритие, което да ви помогне да криете очите си от вредните слънчеви лъчи, докато записвате видео. 640х480 с висока резолюция 1,3 мегапиксела CMOS камера цифров запис ви позволяват всичко, което запишете да бъде в адски добро качество.

Вероятно се промъква подозрението в съзнанието ви, че когато този продукт има толкова много функции, то поне една от тях няма да е наред? Само, че тук не е така. Хем ще се чудите какво да заснемате с тази скрита камера цели 5 часа, хем ще ви свърши плейлиста, докато се изтощи батерията, тъй като слушането на музика чрез MP3-то ви позволява да го правите цели 6 часа. И чак когато батерията е към края си, ви трябват само 2.5 часа, за да презаредите и да започнете наново това хубаво приключение.

Има много различни видове скрити камери, но определено тази е една от най-изобретателните и добре направени. Спокойно и без притеснение може да записвате как на границата ви взимат недекларирани пари, които може така или иначе да не давате, но държавата е научила разни хора да го правят.