Практична скрита камера в комплект с рекордер и дистанционно


Една скрита камера може да ви е от голяма полза, както в разкриването на различни тайни, така и като вид охранителна техника, която не се забелязва с просто око и може необезпокоявана да снима хората и техните привички на работа или пък в място, което е необходимо да се наблюдава постоянно, предвид това, че се работи с пари.

Именно тази скрита камера и нейните допълнения, могат да ви свършат чудесна работа. Малката камера се намира в прилично на копче тяло, което без проблем може да бъде закачено на всеки илик на палто, сако или друга подобна дреха. Снимането става посредством дистанционното управление, чието копче натискате, за да я активирате.

А защо става за охрана и видеонаблюдение? Защото притежава и вграден сензор за движение, който активира камерата щом засече движение пред обектива на камерата. Така няма да се налага да сте на място, ако искате да запишете нещо наистина от голямо значение за вас.

Камерата е голяма 34х22х15мм. и освен на нормално светлина, прави видео и на минимална осветеност от 1.5Lux. Другата част от комплекта - цифровият видео рекордер, в реално време записва аудио и видео, предавано от малката скрит камера копче, като резолюцията на приетия сигнал и преобразуван в запис, е не повече от 720 х 480 и 30 кадъра в секунда.

Има 2.5"LCD дисплей и поддържа до 8GB MicroSD карти.
Рекордерът е снабден с литиево-йонна батерия с капацитет 1800mAh.
Време за запис повече от 3ч.
Време за плейване повече от 5ч.