Водоустойчив часовник- скрита камера с гласова активация


Това е част от многообразието от скрити камери, които предлагат висококачествено видео, както и снимки, на практична цена, достъпна за всеки. Така всеки, който би желал да получи нещо наистина качествено и невероятно, ще може да му се радва само за стотина лева.

С този часовник скрита камера ще може да правите качествени видео клипове, даже и когато вали или сте го намокрили. Но все пак макар и водоустойчив, той не е часовник за гмуркане, ето защо не си правете експерименти с него и пасажите дълбоководни риби, които толкова много искате да заснемете. Вероятно това ще е първия и последния ви опит.

Преди да започнете да снимате с тази скрита камера забележете коя точно тапа е поставена върху микрофона. Това е капачката, която се завива върху микрофона (в дясно, долу). Ако е завита тапата с отвор, ще можете да записвате звук, но няма да можете да ползвате часовника във вода. Ако искате да записвате във вода или в мокро време трябва да завиете плътната "тапа".

Камерата има възможност за снимки и в пълен мрак, заради вградената подсветка, която позволява да виждате и на тъмно. Устройството може да бъде ползвано като РС камера след като инсталирате драйверите от инсталационния диск.
Камерата разполага с режим на гласова активация, който позволява записа да се стартира, когато звука около нея превиши определено ниво - 60 dB.

Технически характеристики:

Видео формат - AVI
Видео кодек - M-JPEG
Резолюция - 1920х1080
Снимки – JPG