Скрита камера-шпионка за врата


Това е една практична скрита камера, която може да използвате за наблюдение на пространството пред вашата врата, когато не искате да отваряте на всяко позвъняване или просто не трябва. Подходящо оборудване за само дете или възрастен човек, а и по принцип за сам човек, който се притеснява някой да не го нападне, ако му отвори.

Работата с тази скрита камера е изключително лесна. Като за начало, преди да я включите вижте дали правилно сте поставили батериите в тяхното гнездо, дали не сте обърнали полюсите. Освен това винаги дръжте камерата на стабилни повърхности и не я поставяйте на клатещи се маси, шкафчета или други нестабилни повърхности, защото при едно евентуално падане, може да се счупи лещата на камерата.

Не тръскайте, не натискайте и не хвърляйте камерата или дисплея на тази шпионка-камера, старайте се да не надраскате повърхността на дисплея.

Грижете се за вашето устройство, което ви предоставя възможност за наблюдение по всяко време, като пазите от пряко съприкосновение с висока температура, влага или прах, за да работи по-дълго вашето устройство и да не се разтопят някои от частите му.

Преди да поставите батерията на камерата, поставете неговата microSD карта памет, тъй като ако я поставите след инсталирането на батерията, устройството няма да я разпознае.

Пазете кабела, който свързва камерата с дисплея.

Характеристики на частите на удобната скрита камера-шпионка:

Размери на вътрешната част /закрепва се на вътрешната част на вратата/: 136х75х18 мм

Външна част размери / закрепва се на външната част на вратата/: 60х60х14 мм

Размер на дупката /в която ще се постави винта, държащ вътрешната и външната част на камерата/: до 15 до 58 мм

Плътност на вратата /която е допустима за инсталация на устройството/: от 35 до 105 мм

Батерия: 3 АА батерии /по възможност алкални за еднократна употреба/

Волтаж: 4.5 V до 3.5V

Следва…