Скрита камера в обикновени очила


Един чудесен аксесоар за вас и вашите тайни или пък просто практични цели. Когато искате да направите качествени снимки или видео, какво правите? Вземате със вас в малко калъфче своя цифров апарат или камера, нали? Но така рискувате, особено, ако сте малко разсеяни да го забравите някъде. И отидоха на вятъра 500-600 лева. А в същото време тези очила имат вградена една скрита камера в предната си част, която освен, че ви улеснява /да не щракате всеки път копченце/, също така е и лесно преносима, няма нужда да вадите и прибирате всеки път щом искате да снимате, а и има огромното предимство, че е малка и маскирана като нещо съвсем обикновено.

Видеото, което снима е в AVI формат с резолюция 1280х720 пиксела и 30 кадъра в секунда. Записите, направени от тази скрита камера биват съхранявани върху microSD карта, като максималния размер, който можете да поставите е 16 GB.

Цялостната работа с устройството е много лесна и бързо запомняща се. Натискате само един бутон и нищо повече. При включването на очилата към компютър те автоматично се разпознават от операционната система, без да е нужно инсталиране на драйвери. Така ще можете да прехвърлите и възпроизведете на компютъра направените записи.
Очилата са с вградена акумулаторна батерия с капацитет 350 mAh.